Aanbevelingen

Hans Ouwehand, Directeur Calder Holding
“Ik heb Corine leren kenen als een zeer betrokken, analytisch sterke directeur die makkelijk van stategisch naar operationeel niveau kan schakelen en de verbinding tussen beide werelden weet te leggen. Daarnaast is zij zeer betrouwbaar en prettig in de omgang.”

Jan Vlaanderen, Hoofd HRM en Communicatie a.i. – UWV Sociaal Medische Zaken
“Corine Houtzagers combineert een rijke bestuurservaring met een wetenschappelijke achtergrond. Ik ken haar als topmanager in het zeer turbulente veld van de sociale zekerheid, waarbij professionaliteit met management moet worden verbonden, in voordurend wisselende context. Haar competentie als leidinggevende in combinatie met haar intellectuele niveau geven haar een sterke basis voor hogere functies in professionele werelden, zoals de sectoren zorg en onderwijs.”

Debby van Schuppen, Marketing Director International a.i. – Exact
“Ik heb ruim anderhalf jaar direct gerapporteerd aan Corine in haar functie van bestuursvoorzitter. Een uitstekende samenwerking, mede door haar bestuurlijke capaciteiten en haar menselijke edoch zakelijke benadering. Ik heb onze samenwerking als erg plezierig ervaren en waardeer Corine in het bijzonder voor haar doorzettingsvermogen. Corine is een bekwame en uitstekende bestuurder en ik ben haar dankbaar voor onze intensieve en erg plezierige samenwerking!”

Mariëtte Heemskerk, Interimmanager & Organisatie-adviseur
“In verschillende opdrachten heb ik voor Corine gewerkt. De samenwerking met en aansturing door Corine heb ik daarbij altijd zeer gewaardeerd. Corine is een zakelijk type die zegt waar het over gaat. Ze is ook een hartelijk persoon met een warme belangstelling. Die combinatie maakt dat ik graag met haar samenwerk en haar waardeer als leidinggevende.”

Kirsten van den Berg-Jordan, Directiesecretaresse Commercie – Menzis
“Ik vind Corine een echte vakdame, met hart voor haar collega’s, medewerkers en voor de organisatie. Ze werkt hard en is zeer precies. Ze weet haar medewerkers goed te motiveren en uit te dagen.”

Annet Hartnack, Human Resources Gemeente Alkmaar
“Corine is een zeer betrokken directeur/bestuurder. Ze heeft een scherpe blik, gericht op inhoud en resultaat. En een prettige collega om mee samen te werken.”

Hans Maes, Directieadviseur Uitvoering UWV Gegevensdiensten
“Corine is a dedicated professional whome I first met and worked with whem she was the managing director of one of our larger regional offices, and later when she was director of Social Medical Affairs during a very volatile period of the transormation/merger of our company whith 5 other organisations in the field of Social Insurance. Corine is able to stimulate professonals in a positive, but at the same time very determined approach to get the best results.”

Teuni de Bruijn, Beleidsmedewerker/Programmasecretaris Gemeente Zaanstad
“Corine is een zakelijke, strategische professional die op zowel bestuurlijk als operationeel niveau heel goed in staat is om een onderneming te leiden. Voor de medewerkers is ze een inspirator. Ze weet iedereen te enthousiasmeren om het gewenste reultaat te bereiken. Ze is charismatisch, heeft gevoel voor de omgeving en beschikt over de juiste competenties om een onderneming succesvol te laten zijn.”

 Ed Stadman, Docent Verandering, Management en Organisatie – NCOI Business School
“Ik heb Corine leren kennen als een zeer betrokken collega, met een serieuze taakopvatting gericht op het behalen van resultaten..”

René Grootveld, Facilitair Manager, UWV Facilitair Bedrijf Regio Flevoland/Utrecht/Rijnstreek/Haaglanden
“Corine was destijds o.a. directeur van UWV Den Haag. Ik heb haar ervaren als een persoon die recht door zee is, conflicten indien noodzakelijk niet uit de weg gaat en een prettig persoon is in de omgang.”

Impuls voor kwaliteit én efficiency van Zorg en Welzijn.